16 maj 2012

Sasa

Tokstresskänslan börjar krypa rätt nära nu för mig och min söta kompanjon. Fick info idag om att stället vi ska skriva ut vårt examensarbete på har stängt torsdag och fredag, tydligen röd dag imorgon? Snacka om att plugget har fått mig att glömma allt runtomkring. Jag trodde det var tisdag idag? Typiskt. Nu hemma på en snabblunch innan vi ska tillbaka och köra järnet. Vill man så går det va? Det ordnar sig alltid? Håll tummarna för oss! Jag bjuder på några bilder av stylade av Sasa Antic! De gör mig lite gladare och får mig att tänka på annat i en snabb paus.3 kommentarer:

 1. På den första bilden, är det lilla vita en pall, eller en lampa? :)

  SvaraRadera
 2. Vad duktig du är min hälft! Jag har knappt hängt med på att du skriver examensarbete, tiden går så fort. Men ni är alltså klara nu i veckan? Det låter ju underbart. Jag diggar din blogg för den ger mig massor av inspiration och så får jag läsa lite om hur du har det. Keep on working <3

  SvaraRadera
 3. Jag har verkligen funderat på det jag med! Snygg vilket som i och för sig men skulle ju vara intressant att veta var den snygga saken kommer ifrån och vad man ska använda den till! Får snoka runt lite.. hör av mig om jag hittar något svar.

  Haha tack söta Frida! Du är min ängel du! Får ta en skypedate snart tycker jag. Tur vi ses om några veckor!

  SvaraRadera